Home / TOM OF FINLAND – Finnish trailer (suomeksi)

TOM OF FINLAND – Finnish trailer (suomeksi)

This is the FINNISH VERSION aimed for the release in Finland on 24.2.2016. The International trailer will be launched soon.

Dome Karukosken Tom of Finland -elokuvan virallinen traileri. Touko Laaksosen elämästä kertova ja vapauden, rakkauden ja rohkeuden sanomaa julistava elokuva saapuu elokuvateattereihin 24.2.2017.

Tom of Finland -elokuva on kaunis ja tunteikas kuvaus suomalaisen taiteilijan Touko Laaksosen matkasta kansainväliseen menestykseen. Elokuvassa Touko palaa kotiin rintamalta palveltuaan isänmaataan sodassa. Elämä rauhanajan Suomessa osoittautuu raskaaksi. Homoseksuaalisuus on laitonta, joten Touko joutuu salaamaan rakkaussuhteensa, mutta löytää kaipaamansa pakotien kuvataiteesta. Hän alkaa piirtää lihaksikkaita, vapaita ja estottomia, nahkavaatteisiin pukeutuneita homomiehiä. Piirrokset kuljettavat Toukon Berliinin kautta Los Angelesiin, jonka ennakkoluulottomassa ilmapiirissä Touko saa arvostusta taiteelleen. Tom of Finland -taiteilijanimellä signeeratuista teoksista tulee paitsi hyvin suosittuja, myös ajattomia ja inspiroivia symboleita ja osa vallankumousta seksuaalisten vähemmistöjen oikeuksien puolesta. Elokuvassa Toukon rinnalla nähdään hänen elämänkumppaninsa Veli ja sisarensa Kaija.

Elokuvan pääosissa loistavat Pekka Strang, Jessica Grabowsky ja Lauri Tilkanen.

Lisätietoa: tof.fi

About yvtwp-demo

Check Also

IFTTT & Workflow – AUTOMATIZZA il Tuo Smartphone al Massimo! [ITA]

Piaciuto il video? ISCRIVITI ➜ http://bit.ly/FeDeTutorial ▽▽ Espandi la descrizione! ▽▽ ●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬● ★ LINK UTILI: …